SPOTforall oktober editie (voorheen heette het
“Lesbian Festival Nijmegen”)

SPOTforall: oktober editie vindt dit jaar waarschijnlijk plaats in de weekenden van 5 + 6 en 12 + 13 oktober.

Meer informatie volgt…. Wij richten ons eerst op de mei editie;-)

Lees straks rond de zomervakantie over waar het plaats vindt, wat de prijzen per activiteit zijn en met wie we het samen organiseren.

SPOTforall oktober editie

Waarom
De reden dat we deze activiteiten organiseren is omdat we graag LBT-vrouwen meer in hun kracht wil zetten en met elkaar willen verbinden. Wij willen lesbische vrouwen, biseksuele vrouwen en transgenders de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen op het gebied van diversiteit. Dit middels activiteiten zoals lezingen, workshops, optredens en op het gebied van sport en bewegen.
In 2024 wordt er een mei- en een oktober-editie aangeboden.

Voor wie en waar
Een gedeelte van ons programma is gericht op lesBIsche vrouwen (trans and non-binary inclusive). Een gedeelte van ons programma is voor iedereen.

Opgeven 
Je kunt je opgeven per activiteit. Dit doe je door een mailtje te sturen naar contact@spotforall.nl
Je ontvangt daarna een bevestiging en uitleg over de betaling.

Betaling
We proberen altijd onze deelnameprijzen zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen mogelijk kan zijn om deel te nemen.
Nadat je je hebt ingeschreven voor een activiteit ontvang je van ons mail met daarin de uitleg over de betaling. Je betaalt vooraf voor een activiteit. Dit kan door geld over te maken.

Houd onze website in de gaten voor het programma en eventuele wijzigingen.

Tot slot
Heb je leuke ideeën voor een volgende editie? Laat het ons weten door een bericht te mailen naar contact@spotforall.nl

De locaties waar wij onze activiteiten organiseren hebben soms enkele traptredes om binnen te komen. Ben je wat minder mobiel? Of heb je een auditieve beperking? Vraag dan na bij de organisatie wat er mogelijk is.

Activiteiten:

Onderdelen van de afgelopen jaren:

 • Volleybal
 • Voetbal
 • Bingo
 • Wandelingen
 • Verdedigingsworkshop
 • Workshop diversiteit en inclusie
 • Improtheater workshop
 • Samen lunchen
 • (Mini-)exposities
 • Roze Viering met Stadsklooster
 • Nacht van de Ommetjes: roze ommetje
 • Programma voor vrouwen met kinderen
 • Ladies Party
 • En nog veel meer

Alle activiteiten vinden plaats in Nijmegen en worden samen met andere (roze) organisaties/personen georganiseerd.

Activiteiten zijn gratis of kosten slechts enkele euro’s.

Houd onze Instagram en/of Facebook in de gaten.

We houden bij onze programmering rekening met de regels omtrent corona.

“Een heel weekend activiteiten:
sporten, workshops, dansen, wandelen?
We proberen een divers programma op de stellen.

Wat zou jij willen doen dit weekend?”

Arianne de Bruin

Oprichter SPOT for all

Samenwerking

Veel activiteiten en evenementen organiseert SPOTforall samen met andere organisaties zoals Keizer Karel, gemeente Nijmegen, GSN. Samenwerking vinden we belangrijk. Op deze manier doe je het samen en kun je meer bereiken. SPOT wil vooral zorgen voor ontmoeting en verbinding en dit kan niet zonder anderen.

Keizer Karel

Een sportieve samenwerking met homovolleybalvereniging Keizer Karel. Elk jaar organiseren we samen rond Coming Outdag een volleybalactiviteit. Eerst een warming up, dan spelvormen om het volleyballen (beter) onder de knie te krijgen en vervolgens natuurlijk het spelen van enkele partijtjes. Na dit alles is er voor wie wil de gelegenheid om in de kantine een drankje te drinken.
Het is een gemengde activiteit: iedereen is welkom, of je roze bent of niet. Of je sportervaring hebt of niet, is niet belangrijk. De gezelligheid staat voorop.

WEBSITE

Bar Buka (Amsterdam)

Sinds 2019 een vaste samenwerkingspartner: elke maand wordt er een pubquiz georganiseerd. Deze bestaat uit meerdere rondes en heeft een klein roze tintje.

Om de maand wordt de quiz georganiseerd. Halverwege de quiz spelen we een fun-tussenronde.

Gezelligheid staat voorop, maar je kunt natuurlijk ook voor de winst gaan.

WEBSITE

GSN

Gay Sport Nijmegen (GSN) wil via sport LHBT+ emancipatie stimuleren, een veilig en positief sportklimaat creëren en de integratie van LHBT+ gemeenschap bevorderen. Dit past heel goed bij de uitgangspunten van SPOTforall. Samen organiseren we ons jaarlijkse Pink Summer Sports toernooi rond pinksteren met (7×7)voetbal, volleybal, badminton, hardlopen, tennis en zwemmen.

WEBSITE

Gemeente Nijmegen

Diverse evenementen die SPOTforall organiseert worden deels gefinancierd door gemeente Nijmegen. Een goed voorbeeld is de hele organisatie rondom de EuroGames.  Nijmegen als regenboogstad: we hebben onze stad nog meer op de kaart gezet door onder andere dit te organiseren!

WEBSITE

Overige organisaties

Daarnaast gaat SPOTforall regelmatig andere kortdurende samenwerkingen aan. Zo schuift SPOT maandelijks aan bij het centrale Nijmeegse overleg om de Coming Outdag te organiseren. Tevens worden er samenwerkingen aangegaan richting de organisatie van het Lesbian Festival in Nijmegen.
SPOTforall krijgt steeds meer naamsbekendheid en wordt inmiddels ook in andere steden gevraagd om activiteiten te organiseren. Wil jij dat ook voor jouw stad? Neem dan contact op met ons!

CONTACT

Wil jij met ons samenwerken of heeft jouw organisatie een activiteit welke aansluit op ons aanbod?

Laten we contact leggen:
Diverse locaties, zie onze activiteiten.