Over SPOT for all:

SPOT for all is gevestigd in Nijmegen en is er voor iedereen die van gezelligheid en sporten houdt. Wij zijn openminded. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen.

Het doel van SPOT for all is dat iedereen, ongeacht zijn of haar geaardheid, in alle vrijheid aan onze activiteiten kan deelnemen. Wij organiseren daarom vooral gemengde activiteiten (man, vrouw, roze, hetero, etc.) om op deze manier met elkaar in verbinding te komen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig, ook qua entreegeld, om aan deel te nemen. Iedereen is welkom!

Naast korte activiteiten richt SPOT zich ook op het organiseren van grote evenementen. Eind 2019 hopen wij rond Coming Out Dag een Lesbian Weekend te organiseren samen met andere Nijmeegse organisaties. In de zomer van 2022 hoopt SPOT for all samen met Gay Sport Nijmegen de EuroGames naar Nijmegen te halen.

“De naam SPOT for all is gekozen omdat ik graag iedereen in de spotlights zet, want iedereen verdient het om gezien te worden! Het grappige is dat ik zelf liever niet in de schijnwerpers sta…. laat mij maar achter de schermen staan om leuke activiteiten te organiseren. Mijn SPOT om te stralen.” Arianne de Bruin.

Over Arianne:

Soms vind ik het fijn om ‘onder gelijkgestemden te zijn’ en soms vind ik het fijn om me juist te mengen in ‘de wijde wereld’. Altijd wil ik mezelf kunnen zijn en dat wil ik voor een ander ook.

Dit is de reden dat ik gestart ben met SPOT for all: het organiseren van roze en gemengde (sport)evenementen in Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en omstreken.

Ik ben er trots op dat SPOT al vele evenementen en activiteiten heeft georganiseerd, zoals pubquizzen, sportevenementen en activiteiten tijdens en rondom Coming Outdag.

Het liefst werk ik samen met andere organisaties, want samen staan we immers sterk. Het organiseren vind ik leuk om te doen; mijn opleiding richting recreatie & toerisme helpt me daarbij. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en kosten weinig geld om aan deel te nemen.

Ik word er blij van als deelnemers tevreden zijn, zichzelf kunnen zijn en ze andere mensen op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten.

Mocht het je leuk lijken om aan een activiteit deel te nemen, terwijl deze er niet bij staat: laat het me vooral weten.

Naast organisator bied ik als verbinder ondersteuning op maat. Het aanbod varieert van procesbegeleiding tot probleemanalyse en van werkbijeenkomsten tot het organiseren van conferenties.

SPOT-for-all-activiteiten-homo-lesbisch-logo-rond-lucht.jpg

Regio

SPOT for all is gevestigd in Nijmegen en organiseert verschillende activiteiten en evenementen onder andere in Gelderland en Noord-Brabant.

SPOTforall-regenboog-hartje.jpg

Iedereen

Wij zijn openminded. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen.

Samen

Onze activiteiten organiseren wij regelmatig samen met andere organisaties.

Arianne

“Ik wil mezelf zijn en dit wil ik ook voor een ander.”

“Als ik door het organiseren van activiteiten mensen kan verbinden dan heb ik mijn doel bereikt.”

Arianne de Bruin

Oprichter SPOT for all

Samenwerking

Veel activiteiten en evenementen organiseert SPOTforall samen met andere organisaties zoals Keizer Karel, ThomTom, gemeente Nijmegen, GSN. Samenwerking vinden we belangrijk. Op deze manier doe je het samen en kun je meer bereiken. SPOT wil vooral zorgen voor ontmoeting en verbinding en dit kan niet zonder anderen.

Keizer Karel

Een sportieve samenwerking met homovolleybalvereniging Keizer Karel. Elk jaar organiseren we samen rond Coming Outdag een volleybalactiviteit. Eerst een warming up, dan spelvormen om het volleyballen (beter) onder de knie te krijgen en vervolgens natuurlijk het spelen van enkele partijtjes. Na dit alles is er voor wie wil de gelegenheid om in de kantine een drankje te drinken.
Het is een gemengde activiteit: iedereen is welkom, of je roze bent of niet. Of je sportervaring hebt of niet, is niet belangrijk. De gezelligheid staat voorop.

WEBSITE

Thomtom

Een bar die niet gecompliceerd doet over homo, bi, lesbo, trans of wat dan ook. Dit is de thuisbasis van SPOTforall als het gaat om activiteiten die in horeca Nijmegen plaats vinden. SPOT organiseert hier samen met ThomTom haar pubquizzen en wijn- en bierproeverijen.
De pubquizzen vinden een aantal malen per jaar plaats en hebben een bepaald thema, bijvoorbeeld “regenboog” of “muziek”. De wijn- en bierproeverij vindt 1x per jaar plaats.

WEBSITE

GSN

Gay Sport Nijmegen (GSN) wil via sport LHBT+ emancipatie stimuleren, een veilig en positief sportklimaat creëren en de integratie van LHBT+ gemeenschap bevorderen. Dit past heel goed bij de uitgangspunten van SPOTforall. Samen organiseren we ons jaarlijkse Pink Summer Sports toernooi rond pinksteren met (zaal)voetbal, volleybal, badminton en zwemmen.
Daarnaast wordt er samen met GSN naar toe gewerkt om de EuroGames in 2022 naar Nijmegen te halen.

WEBSITE

Gemeente Nijmegen

Diverse evenementen die SPOTforall organiseert worden deels gefinancierd door gemeente Nijmegen. Een goed voorbeeld is de hele organisatie rondom de EuroGames. In samenwerking met de gemeente, zowel als gesprekspartner als gedeeltelijk subsidieverstrekker, staan we sterk en hopen wij de toewijzing door EGLSF gegund te krijgen om in 2022 de EuroGames in Nijmegen te verzorgen. Nijmegen als regenboogstad: we willen onze stad nog meer op de kaart zetten door onder andere dit te organiseren!

WEBSITE

Overige organisaties

Daarnaast gaat SPOTforall regelmatig andere kortdurende samenwerkingen aan. Zo schuift SPOT maandelijks aan bij het centrale Nijmeegse overleg om de Coming Outdag te organiseren. Tevens worden er samenwerkingen aangegaan richting de organisatie van het Lesbian Weekend in Nijmegen.
SPOTforall krijgt steeds meer naamsbekendheid en wordt inmiddels ook in andere steden gevraagd om activiteiten te organiseren. Wil jij dat ook voor jouw stad? Neem dan contact op met ons!

CONTACT

Wil jij met ons samenwerken of heeft jouw organisatie een activiteit welke aansluit op ons aanbod?

Laten we contact leggen:
Diverse locaties, zie onze activiteiten.