SPOTforall

organiseert roze en gemengde (sport) evenementen

Onze activiteiten

7 juli 2018 / 14.00 uur 

Zaalvoetbal 5 tegen 5 (gemengd)

Gay Sport Nijmegen organiseert tijdens het Pink Summer Sports Tournament samen met SPOTforall een zaalvoetbaltoernooi voor iedereen. Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt zaalkampioen 2018?

Je kunt je individueel of per groep opgeven. We spelen gemengd. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen.

Na de warming up starten we met de wedstrijden en spelen we 5 tegen 5 met een zogenaamde plofbal, een kleinere voetbal die veel minder stuitert dan een gewone veldvoetbal. Om te kunnen deelnemen, heb je sportkleding en binnensportschoenen nodig.

Je speelt gedurende het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.

Het toernooi is op zaterdag 7 juli van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in

Sporthal Gymnasion, 
Heyendaalseweg 124
6534 AJ Nijmegen

De locatie beschikt over kleedkamers, douches en een kantine (drankjes voor eigen kosten).  Tijdens het toernooi ontvang je 1 drankje van de organisatie.

Op dezelfde dag is in Sporthal Gymnasion ook het badmintontoernooi van Pink Summer Sports. Aan het einde van het toernooi is het mogelijk om ook deel te nemen aan het diner en het feest met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports. Voor diner en feest moet je je apart registeren.

Gedurende het hele weekend zijn er sportactiviteiten. Check de website van Gay Sport Nijmegen voor meer info.


Geplande activiteiten

Na de zomervakantie staat op de planning:

- naar Jumpsquar
- Apenkooi
- Floorball

Data worden binnenkort bekend gemaakt.